Introduction » Прекривки за кревет

Прекривки за кревет

Sort by 
Manufacturer   

Цена 1,390 мкд 

Цена 1,390 мкд 

Цена 1,849 мкд


Дали доволно обрнуваме внимание на просторот во кој спиеме?

Поради секојдневниот стрес од работа ни треба место каде што навистина во потполност можеме да се опуштиме. Тоа е местото каде што нема ударни вести на телевизија, ни врева од гласните соседи – само Вие и Вашиот мир, Вашиот сон.

Совршен интериер, кој почнува од вашиот кревет кој во целост ќе отвори простор што ќе даде можност за дополнително украсување со добар фототапет или налепница за ѕид во празниот ќош во собата. Исто така оваа престилка може да биде совршен поклон за свадбата на вашите пријатели. Кој не би имал желба да има ваква престилка за својот брачен кревет. Оригинално пакување во пластична торба со рајсфлеш, што овозможува полесен транспорт. За секоја нарачана прекривка за соба има и поклон – 2 перници со димензија 50 x 60cm, во истиот декор како и прекривката.

MTMwYjU5MD