Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Големопродажба на слики
Големопродажба на слики на платно

 

КУПУВАЊЕТО НА ГОЛЕМО Е ИСПЛАТЛИВО


Доколку нашата понуда на печатени слики на платно го задржи вашиот интерес толку да би сакале преку Вас или Вашето претпријатије да ги препродавате нашите слики, сигурно сте заинтересирани и за нашите попусти кои ги нудиме на големите продавници.


Доволно е да го пополните формуларот за големи продавници, а ние со задоволство ќе ви ја испратиме нашата ценовна понуда која несомнено ќе ве освои.


Пријава за големопродажба
Име: *
Презиме: *
Име на фирма: *
Фактурална адреса: *
OIB: *
DIČ: *
PDV број:
Вашето прашање: *
E-mail: *
Тел. контакт:
Дополнителна адреса (различна од фактурната):
Каде продавате?:
Web страна/ E-shop:
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
 

Created by the system www.fast-webshop.com

MzgyNDA
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот