Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Достава и начин на плаќање
Услови на испорака/ достава и начин на плаќање

Начин на плаќање:

достава

до 2000 мкд над 2000 мкд

(вклучувајќи)
Еко Логистик
(Курирска услуга)
199 мкд GRATIS

(Препорачуваме)

ЕКО ЛОГИСТИК е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce. Располага со сите неопходни лиценци и овластувања за домашен и меѓународен транспорт на пратки. Испорака вршиме во сите градови во Републиката со околу 30 канцеларии и повеќе од 100 моторни возила.

Начин на плаќање:

видови на плаќања цената
Уплата на сметка во НЛБ Банка
210-0704461501-64
GRATIS

(Препорачуваме)
Плаќање при превземање 99 мкд

(+ до цената на нарачката)
Курир + плаќање при превземање 298 мкд* ПРИ ЕДНА НАРАЧКА ПЛАЌАТЕ САМО ЕДНА ПОШТАРИНА, БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ ПРОИЗВОДИ СТЕ НАРАЧАЛЕ

Created by the system www.fast-webshop.com

NTVlNjNlN
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот