Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

» Големопродажба и соработка
Големопродажба и соработка

Заинтересиран/а сум за купување на поголем број на слики, како треба да постапам, и како да добијам големопродажна цена?

Ако сте заинтересирани за големопродажба на слики, потребно е прво да го пополните ФОРМУЛАРОТ ЗА ГОЛЕМОПРОДАЖБА.

По добивање на Вашиот формулар за големопродажба ќе бидете исконтактирани од нашата сервисна служба во рок од 48h, која по e-mail ќе ви ги испрати цените и условите за големопродажба на слики.


Заинтересиран/а сум за размена на backlink?

Во тој случај треба да ни испратите ФОРМУЛАР ЗА РАЗМЕНА НА BACKLINK.


Би сакал/а да поставам рекламен транспарент на Вашата страница. Кои се условите?

Условите за поставување на рекламни транспаренти на нашата веб страница треба да се договорат со директорот на нашата компанија преку e-mail [email protected] .

 

Би сакал/а да воспоставам соработка. Каде треба да се обратам?

Во случај да сте заинтересирани за соработка можете да го контактирате  директорот на нашата компанија преку e-mail [email protected] .

 


Created by the system www.fast-webshop.com

M2VjODA0O
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот