Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Вашето ЗАДОВОЛСТВО

Вашата оцена ни е многу важна!

Потребна ни е Вашата помош како би можеле дополнително да ја подобриме нашата услога и нашите производи. Помош во облик на Вашето мислење и оцена на нашиот кориснички сервис.

Вашата помош не ја бараме бесплатно. Сакаме да Ве наградиме, и тоа до 5% ПОПУСТ за купување во нашите е-продавници:

www.SlikarskiPribor.com.Hr

www.TikTok.com.Hr

www.loris-art.sk

www.mafiapopart.com

 

Штом го пополните и потврдите овој формулар, ќе Ве наградиме со промотивен код преку e-mail, кој подоцна ќе можете да го користите при купување. Еден код можете да користите за една нарачка.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!

Тим Valerian Grass - MY HOME
Формулар на ЗАДОВОЛСТВО
E-mail: *
Одговорено ми е:
Одговорот:
Се допишував со господинот/ госпоѓата:
Комуникацијата:
Мојата оценка е:
Ваш совет за нас:
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
 

Created by the system www.fast-webshop.com

ZWQxN2Y
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот