Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Контакт
Сликоманиа.мк - Контакт

Сликоманиа ДООЕЛ
Партизански Одреди 76 / 4
Скопје
ЕДБ 4027015522836


 

тел: +389 71 910 939

e-mail: [email protected]


Работниците на нашиот КОРИСНИЧКИ СЕРВИС Ви се на располагање и со задоволство ќе Ви помогнат со Вашите прашања.

Во случај да не сте задоволни со услугата на нашиот Кориснички сервис, Ве молиме контактирајте го менаџерот на компанијата Сликоманиа д.о.е.л., преку e-mail [email protected] .

Во случај да имате предлог за комерцијални цели или соработка контактирајте го нашиот оддел преку e-mail [email protected] или со повик на телефонскиот број +421 949 168486.

Во случај на рекламација, враќање или замена на производите до 30 дена, Ве молиме контактирајте го нашиот оддел преку e-mail [email protected] или со повик на телефонскиот број 071/910-939.

( Понеделник - Петок: 08:00-16:00 ).

 

Нарачајте брзо и удобно уште денес со повик на бројот

071 / 910 - 939

( Понеделник - Петок: 8:00 - 16:00 )

 

 

 


Контактирајте не
Име: *
Презиме: *
Тел. контакт:
E-mail: *
Ваша порака: *
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
Политика за Приватност
Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци). Причината за обработка на вашите лични информации е со цел да се испратат даночни документи, деловни комуникации и други маркетинг активности.
 

Created by the system www.fast-webshop.com

MzViZ
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот