Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

» Замена и враќање на сликите
Замена и враќање на сликите

 

Која е разликата помеѓу замена и враќање на сликата до 30 дена?

Разликата е во начинот на испраќање на сликата и плаќањето на поштарината. Доколку сакате да ја замените сликата не треба да ја испраќате, туку нашиот курир ќе ја превземе од Вас, а во истиот момент ќе Ви ја предаде новата слика која сте ја избрале како замена. Доколку сакате да ја вратите сликата, ја испраќате на сопствен трошок, по моменталниот Закон за трговија трошокот за враќање не е на наша страна.


Како треба да постапам ако сакам да ја вратам сликата, под кои услови можам да го направам тоа?

Во тој случај треба да не контактирате преку e-mail [email protected] ---- или преку формуларот за клиенти. Потоа во рок од 48h ќе бидете исконтактирани од вработен во Корисничкиот сервис, за да ви даде понатамошни упаства за враќање на сликата. Состојба во која се враќаат сликите: сликите мораат да бидат неоштетени и времето по превземање на сликата не смее да биде подолго од 30 дена. Трошоците за враќање ги подмирува купувачот.


Сакам да ја заменам сликата, како треба да постапам?

Во тој случај треба да не контактирате преку e-mail [email protected] ----- или преку формуларот за клиенти. Потоа во рок од 48h ќе бидете исконтактирани од вработен во Корисничкиот сервис, за да ви даде понатамошни упаства за замена на сликата. Во случај на замена на сликата курирската служба ќе ја подигне сликата за замена. Трошоците за поштарина ги подмирува купувачот.

 

Доколку не сум задоволен со сликата, дали ќе ги добијам парите назад?

Доколку по доставата сликата не ви се допаѓа можете да ни ја вратите во рок од 30 дена по превземање на пратката. Меѓутоа, сликата не смее да биде оштетена. По доставувањето на сликата, парите ќе ги добиете назад. Сепак, трошоците за поштарина ќе ги сносите Вие, по постоечкиот закон.


Доколку сакам да ја заменам сликата во рок од 30 дена, морам ли да платам поштарина?

За замена на слика до 30 дена, поштарината на курирската служба која ќе ја превземе сликата од вас, како и сите други поштарини, ги плаќаме ние. Вие не сносите никакви трошоци.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: горенаведеното важи само доколку сликата ја превземе нашата партнерска курисрка служба, а не доколку Вие сами ја испратите сликата. Во тој случај Вашиот трошок е ненаплатлив.

 


Created by the system www.fast-webshop.com

Mzk2Yzgw
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот