Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

» Информации за сликите
Информации за сликите

 

Како точно да ги поставам сликите на ѕид, да стојат совршено точно како на фотографиите на веб страницата?

Не грижете се за тоа, едноставно е.
Доволно е за било кој вид на повеќеделна слика на платно да при планирањето на поставувањето на ѕид прво ги поставите сликите на ѕидот така да деловите стојат на растојание 1cm-1,5cm еден од друг, и со молив да ги обележите на ѕидот централните делови на врвовите. После тоа можете да ги избушите дупките. Доколку има мали проблеми со растојанието, секогаш можете да го поместите држачот на сликата.

 

Со што ќе ја закачам сликата на ѕидот т.е. за навртката?

Во пакувањето на сликата ќе добиете мала лимена плочка со по две навртки за секој дел од ѕидната слика. Нив ќе ги навртите во горниот дрвен дел и ќе ги закачите на ѕидот. Доколку се случи ребрастите лимени плочки да недостасуваат во пакетот, не грижете се- постојат два типа на дрвени рамки, и доколку немате добиено додаток за поставување на ѕид, дрвениот костур на кој се наоѓа платното е засечен на страната на која се наоѓа горниот дел на мотивот, така да сликата можете да ја поставите на навртка на тој дрвен исечок.

 


Created by the system www.fast-webshop.com

MzNmYm
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот