Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Introduction » Сликање по броеви

Сликање на слики по броеви за возрасни и деца | Slikomania.mk


мкд
мкд
Мотив:
Боја
бела
виолетова
жолта
зелена
кафеава
повеќебојна
портокалова
розова
сива
сина
црна
Нај комбинации
бело-кафеави
бело-сино-зелено
бело-сино-сиво
жолто-кафеаво-портокалова
повеќебојни
црно-бело
црно-црвено-бело
 

Цена 1,240 мкд


сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 1,120 мкд


 

Цена 1,180 мкд


сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 970 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 970 мкд

ново

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 980 мкд

ново

 

Цена 920 мкд

ново

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

 

Цена 920 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 920 мкд

ново

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 1,180 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 850 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 650 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 790 мкд

ново

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 790 мкд


 

Цена 890 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,970 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,440 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,440 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,970 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,170 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,170 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,170 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,440 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,300 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE со злати ливчиња

 

Цена 2,170 мкд

ново


Цена 720 мкд

ново

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 720 мкд

ново

 

Цена 720 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 1,050 мкд

ново

 

Цена 790 мкд

ново

 

Цена 760 мкд


 

Цена 980 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 980 мкд

ново

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 720 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 980 мкд

ново

 

Цена 980 мкд

ново

 

Цена 790 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 850 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 980 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 1,050 мкд

ново

сет за сликање по броеви ARTMiE

 

Цена 720 мкд

ново

Сликање на слики по броеви: Активност за слободно време за креативните души!

Станете новиот Пабло Пикасо! Започнете постепено благодарение на новитетот во нашиот eshop, кој ќе ги израдува највеќе креативните души. Ви го претставуваме сликањето по броеви. Ќе заборавите на досадата, стресот и ќе се чувствувате совршено. Никакво сликање на хартија или цртеж. Ќе Ви го испратиме директно во Вашиот дом сликарското ARTMIE платно на рамка PROFI. Произведено е во Италија од 100% памук со грамажа дури од 320 g/m². Благодарение на 18-те акрилни бои (3ml) и сетот четки за сликање, кои ги пакуваме заедно со секоја слика, во оваа креативна активност ќе се заљубите веднаш и на прв поглед. Имаме мотиви кои се наменети за возрасни, но и за деца. Уживајте и развивајте ја својата уметничка душа.

Што е тоа сликање по броеви?

Сигурно веќе сте слушнале за овој феномен. Сликањето по броеви е најновиот хит за креативците во нашиот eshop. Резултат на оваа метода е готова слика, која е наменета за зачачување на ѕидот веднаш. Како да стигнете до тоа? По целото платно се распространети броеви и за секој од нив имате подготвена акрилна боја. Со сликата ќе Ви спакуваме и сет четки за сликање, благодарение на кои може да се впуштите во сликањето. Акрилните бои не е потребно да ги разредувате во вода, затоа што може да им се намали покривната способност. Волуменот е пресметан за дадената димензија, така што количината ќе Ви биде доволна за целата слика. Целиот комплет за сликање по броеви вклучува:

- 100% памучно сликарско платно ARTMIE на рамка PROFI со грамажа дури од 320 g/m² и печатена шема со нумерирани полиња

- квалитетни, цврсти и лесни летви од смрека, чии страни се заоблени, за да се избегне оштетување на платното

- сет за сликање - 3 четки за сликање со различна дебелина на влакната

- сет акрилни бои во садчиња (3ml)

- насликана шема, која ќе Ви помогне правилно да ја насликате сликата

Сликање по броеви за деца

Дали знаевте, дека оваа активност има позитивно влијание на децата? Благодарение на оваа техника на сликање Вашите дечиња си ја подобруваат координацијата на рацете, очите и повеќе се концентрираат. Благодарение на вистинското сликарско платно ARTMIE на рамка PROFI, Вашите најмали ќе се чувствуваат како вистински уметници. Најдоброто е во тоа што крајниот ефект изгледа како сликата да ја насликал професионалец. Ако се придржувате до шемата, ќе го постигнете посакуваниот резултат. Децата најчесто сликаат по броеви на сликите со животни.

Одличен ВИД за подарок

Техниката сликање по броеви ќе ја совладаат навистина сите. Па дури и луѓето, кои за себе тврдат дека не знаат да сликаат. Затоа насликаните слики се одличен подарок. Подеднакво ќе ги израдуваат и изненадат не само децата, туку и возрасните. На избор имате повеќе од 30 видови на такви шеми. Позитивните особини кои ги има овој вид на сликање се следните:

- служат за Ваша психичка хигиена и одмор

- Ве учи на трпеливост и концентрација

- ја развива креативноста

- ги опушта телото и умот

- ја подобрува точноста на движењата и ја поткрепува координацијата

- ги развива вештините

Created by the system www.fast-webshop.com

ODA4NDg4OT
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот