Достава и начин на плаќање
Услови на испорака/ достава и начин на плаќање

Драги потрошувачи, сакаме да Ве известиме дека заради актуелната ситуација, ваучерите за подароци ги испраќаме исклучиво во електронска форма. Затоа Ве замолуваме, при купување да изберете плаќање однапред. Во случај да сте избрале само ваучер кој ќе Ви го испратиме на e-mail, не треба да плаќате достава. Затоа Ве замолуваме, во забелешка на нарачката да вметнете: БЕСПЛАТНА ДОСТАВА. Во спротивно, ваучерот нема да Ви биде испратен. Благодариме на разбирањето и Ви посакуваме мирни денови.

Начин на плаќање

Производите можете да ги платите на два начини:

- Плаќање при превземање                       99 мкд

- Уплата на сметка во Тутунска банка         0 мкд

 

Рок на достава

Рокот за достава на Печатени слики на платно е 11 - 13 работни дена.

Сакаме да насликаме слики за Вас кои ќе ги обожавате, затоа секоја слика ја креираме со најголема доза на прецизност. Твориме со сета сила, но моментално за Вас можеме да насликаме слика од 20 - 25 работни дена.

* Рачно сликаните слики во pop art стил Ви ги доставуваме за 15 - 20 работни денови.

* Ако сакате да подарите слика од нашето ателје за Нова година, со задоволство ќе направиме подарок ваучер со текст дека сликата е во процес на сликање.

 

 

Производите се доставуваат преку ЕКСПРЕС ПОШТА ДОО

*По испраќањето на нарачката може да барате КОД на нарачката од Корисничкиот сервис

 

Цени за достава

 

Наплатата за транспорт и ракување не зависи од големината и тежината на нарачаните производи, туку само од нарачката:

 

Достава со курир Експрес Пошта
199 мкд
Плаќање при превземање
Курир + плаќање при превземање 298 мкд
Нарачка над 600 мкд ГРАТИС

 

 

 

 

 

 

 

!!! ПРИ ЕДНА НАРАЧКА ПЛАЌАТЕ САМО ЕДНА ПОШТАРИНА, БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ ПРОИЗВОДИ СТЕ НАРАЧАЛЕ !!!

Y2ZkNzk