Introduction » Слики на огледало

Слики на огледало MIRRORA | ПОПУСТ дури од 55%

Sort by 
Manufacturer  

Вообичаена цена 6,990 мкд

Цена 4,790 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 6,990 мкд

Цена 4,790 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 6,990 мкд

Цена 4,790 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,690 мкд

Цена 1,249 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,890 мкд

Цена 1,990 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,890 мкд

Цена 1,990 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 4,790 мкд

Цена 2,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 4,790 мкд

Цена 2,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 5,290 мкд

Цена 3,590 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,890 мкд

Цена 1,990 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


Вообичаена цена 2,649 мкд

Цена 1,190 мкд

ново
акција


СЛИКИ НА ОГЛЕДАЛО MIRRORA

Сликите на огледало MIRRORA се ТОП новост во светот на ѕидните декорации. Дизајнерската креација но и безвременската слика за ѕид e половично или целосно испечатена со специјална швајцарска техника на вистинско, цврсто огледало со висок квалитет. Мотивите се погодни за секаков вид на ентериер кој сакате да го декорирате во модерен или гламурозен стил.

Разновидните слики на огледало се печатени како во земјени бои и во црно бела комбинација, така и во актуелните пастелни бои. Преливањето на мотивите на огледалото создаваат уникатен 3Д ефект благодарение на кој мотивот изгледа различно. Поради ова сликата станува жив медиум, која од секој агол изгледа различно, а да не споменеме и за можноста за осветлување на сликата.

Овие слики на огледало одлично изгледаат во комбинација од три дела, без разлика дали мотивот е вклучен во иста боја во сите три дела, или пак сите три дела користат различни нијанси од една палета на бои. Тоа што сликата на огледало може да ви послужи и како огледало придонесува за нејзината безвременска естетска вредност. Благодарение на висококвалитетната изработка и употребените материјали може да бидете сигурни, дека боите од сликата никогаш нема да избледат. Употребената модерна технологија на УВ печатење овозможува прецизно и трајно печатење на графиката на квалитетното кристално огледало.

Сликите MIRRORA се одлични и за брзо и лесно оддржување. Доволно е да се избришат со крпа и средство за стакло и повторно го добиваат својот стар сјај. Ве замолуваме да внимавате на средствата за бришење на сликата и да употребувате крпа која е наменета само за стакло, огледало или монитори. На сликата не би требало да остануваат никакви честички од прашина.

Како да се закачат сликите Mirrora на ѕид?

Поставувањето на сликите на ѕид e многу едноставно, бидејќи содржи специјален систем за закачување. Дебелината на типлата и на шрафовите прилагодете ја во однос на материјалот и на дебелината на Вашиот ѕид. Имајте во предвид дека станува збор за дизајнирана слика која е всушност огледало па според тоа прилагодете го и начинот на нејзиното поставување.

ZTIxNTY