Introduction » 7 ДЕЛНИ слики

Седмоделни слики


Преку 7 гори, 7 брда, 7 мориња, 7 долини, 7 планини, 7 реки, 7 низини, 7 долини, 7 шуми, 7 ниви, 7 ливади, 7 езера...вака почнува скоро секоја бајка од нашето детство.


И денес кога веќе не сме деца, бројот 7 не потсетува на давнешните и убави денови. Внесете дел од детските бајки преку седмоделните слики во Вашиот дом. Ово е нешто што никој друг го нема, нешто што Вашиот дом ќе го издвои од останатите!

NmUyY