ОГЛАС ЗА РАБОТА

 

 

Бараме млада мотивирана личност која е спремна да одговори на предизвиците на онлајн пазарот и да се придружи на меѓународната e-shop групација My Home s.r.o. која во Македонија функционира преку Сликоманиа д.о.о.е.л.

 

Ние сме онлајн фирма, присутна на 13 европски пазари, која благодарение на силниот раст има постојана потреба за нови ентузијасти во својот тим. Како мал колектив , навистина сме флексибилни во барањето нови решенија за онлајн продажбата и им нудиме на нашите потрошувачи најголема вредност по најниски цени.

 

 

Дали би сакале и Вие да ни се придружите? :)

 

 

MGEzNWZiO