Introduction » Колекција слики LIPA

Печатени слики на платно - Авторски репродукции од ателје LIPA

Sort by 
Manufacturer  ново
акција


ново
ново
акција


ново
акција


ново
ново
ново


ново


ново


ново
Ги исполнивме Вашите желби да направиме реплики на најбараните слики на платно од понудата на нашите сликани слики од ателјето LIPA.

Инспирирани од Вашите симпатии и искуства од рачно сликаните слики, во соработка со нашето ателје, се роди идејата за ограничена серија репродукции на платно која ги надмина сите очекувања.

Оригиналноста на рачно сликаните слики ја пренесовме на полето на дигиталната уметност по проверен квалитет и традиција за изработка на слики на платно.

Модерни слики на платно со авторски потпис на искусен уметник.

N2YzOGQw